×
Your cart is empty.
Tegelhome en HV Wonen in Meppel. Meer dan 1000m2 tegel, badkamer -en woonplezier!

Badkamers

De badkamer van uw dromen!

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan bent u bij Tegelhome aan het juiste adres. Wij verkopen niet alleen compleet ingerichte badkamers, we verkopen ook losse onderdelen voor in uw badkamer. Met deze losse onderdelen kunt u uw badkamer geheel naar eigen smaak indelen. Bent u niet zeker over uw keuze of vindt u het moeilijk een keuze te maken? Dan kunt u terecht bij onze vriendelijke medewerkers. Samen met hen kunt u de badkamer van uw dromen ontwerpen!

ONZE SHOWROOM

Wanneer u het lastig vindt om de juiste badkamerkeuze te maken, of wanneer u graag inspiratie op wilt doen, dan kunt u terecht in onze grote showroom (1000 m2). In deze showroom presenteren wij onze verschillende sanitaire voorzieningen, tegels en compleet ingerichte badkamers. U kunt in onze showroom meteen zien welke artikelen u aanspreken en kunt deze combineren met de andere artikelen.

U kunt ervoor kiezen de installatie van uw badkamer door ons te laten uitvoeren. Wij nemen u dan alle zorgen uit handen voor wat betreft de plaatsing van uw badkamer. Wanneer u toch liever zelf uw badkamer wilt installeren, dan helpen wij u graag met het maken van een installatietekening. Onze vakkundige medewerkers hebben verstand van zaken.

3D-TEKENING

Bij ons kunt u gratis een geavanceerde 3D-tekening laten maken van uw droombadkamer. Zo krijgt u een mooie impressie van het uiteindelijke resultaat.

EEN PERSOONLIJK GESPREK

Het samenstellen van een nieuwe badkamer is geen gemakkelijke opgave. Een badkamer kost een hoop geld en u wilt natuurlijk langere tijd van uw badkamer kunnen genieten. Het is daarom belangrijk om de juiste keuzes te maken. Om informatie en advies in te winnen, is het mogelijk om een afspraak met één van onze medewerkers te maken. Onze medewerkers zullen u dan rondleiden in onze showroom, waarna zij met u rond de tafel zullen gaan zitten voor een gesprek. Onze medewerkers kunnen aan de hand van tekeningen en foto’s een geschikte planning maken voor uw ideale badkamer.

Maak direct een afspraak