×
Your cart is empty.
Tegelhome en HV Wonen in Meppel. Meer dan 1000m2 tegel, badkamer -en woonplezier!

Montage

HET MONTEREN EN INSTALLEREN VAN UW BADKAMER OF TOILET

Bij Tegelhome kunt u niet alleen terecht voor complete badkamers en losse onderdelen voor badkamer en wc, u kunt ook bij ons ook terecht voor de montage van verschillende onderdelen. Onze professionele tegelzetters kunnen uw badkamer en toilet installeren, of uw vloer betegelen. Bij ons kunt u terecht voor een totaalconcept: de vakmensen van Tegelhome zullen uw zorgen geheel uit handen nemen. Zij vertrekken pas als u voor 100% tevreden bent.

HET TOTALE PAKKET

Tegelhome kan u een totaalpakket aanbieden. Dit houdt in dat wij allereerst met u om tafel gaan zitten om een planning te maken. Wij maken een plan aan de hand van uw wensen, ideeën en budget. Als u tevreden bent over het ontwerp, zoeken wij de juiste onderdelen, die voldoen aan uw smaak. Wanneer u alle onderdelen op elkaar heeft afgestemd, kan het ontwerp worden uitgevoerd.

De vloeren worden door Tegelhome gelegd of betegeld en de losse elementen worden geïnstalleerd in uw badkamer en/of toilet. Bovendien zorgt Tegelhome voor het stukadoorswerk, het leggen van de elektriciteit en vloerverwarming, alsmede voor het aanbrengen van de plafonds. Ook verzorgt ons bedrijf de lijmen die u nodig heeft.

U kunt ervoor kiezen deze zaken door ons te laten uitvoeren, maar het is ook mogelijk dit zelf uit te voeren. U kunt bijvoorbeeld ook een deel zelf doen, en de klussen waarover u zich niet zeker voelt, aan onze professionele tegelzetters overlaten. Wij zullen dan een installatietekening voor u maken, waarop staat op welke hoogte en afstand u artikelen dient te installeren. Op deze manier kunt u gemakkelijk zelf thuis aan de slag.

ONZE MEDEWERKERS

Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring met het monteren van badkamer- en toiletonderdelen. Onze vakkundige medewerkers staan altijd voor u. Wanneer u vragen heeft, dan kunt u telefonisch contact met hen opnemen of via onderstaande knop. Met de vakkundige tegelzetters van Tegelhome kunt u zeker zijn van een perfecte montage van uw badkamer of vloer waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Vraag gerust een offerte aan.

Maak direct een afspraak