×
Your cart is empty.
Tegelhome en HV Wonen in Meppel. Meer dan 1000m2 tegel, badkamer -en woonplezier!

Montage

HET MONTEREN EN INSTALLEREN VAN UW BADKAMER OF TOILET

Bij Tegelhome kunt u niet alleen terecht voor complete badkamers en losse onderdelen voor badkamer en wc, U kunt ook bij ons ook terecht voor de montage van verschillende onderdelen. Onze professionele medewerkers kunnen uw badkamer en toilet installeren, of uw vloer betegelen. Bij ons kunt u terecht voor een totaalconcept: de medewerkers van Tegelhome zullen uw zorgen geheel uit handen nemen.

HET TOTALE PAKKET

Tegelhome kan u een totaalpakket aanbieden. Dit houdt in dat wij allereerst met u om tafel gaan zitten om een planning te maken. Wij zullen een plan maken aan de hand van uw wensen, ideeën en budget. Wanneer u tevreden bent over het ontwerp, dan kunnen wij de volgende stap zetten. We zoeken de juiste onderdelen, die voldoen aan uw smaak. Wanneer u alle onderdelen op elkaar af heeft gestemd, kan het ontwerp worden uitgevoerd.

De vloeren worden door Tegelhome gelegd of betegeld en de losse elementen worden geïnstalleerd in uw badkamer en/of toilet. Bovendien zorgt Tegelhome voor het stukadoorswerk, het leggen van de elektriciteit en vloerverwarming, alsmede voor het aanbrengen van de plafonds. Ook verzorgt ons bedrijf de lijmen die u nodig heeft.

U kunt ervoor kiezen deze zaken door ons te laten uitvoeren, maar het is ook mogelijk dit zelf uit te voeren. Wij zullen dan een installatietekening voor u maken, waarop staat op welke hoogte en afstand u artikelen dient te installeren. Op deze manier kunt u gemakkelijk zelf thuis aan de slag.

ONZE MEDEWERKERS

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het monteren van badkamer- en toiletonderdelen. Onze vakkundige medewerkers staan altijd voor de klanten van Tegelhome klaar. Wanneer u vragen heeft, dan kunt u telefonisch contact met hen opnemen of via onderstaande knop.

Maak direct een afspraak