×
Your cart is empty.
Tegelhome en HV Wonen in Meppel. Meer dan 1000m2 tegel, badkamer -en woonplezier!

Tapijt

BENT U OP ZOEK NAAR TAPIJT IN MEPPEL?

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt op de grond ligt, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Tapijt is een mooi product dat veel sfeer brengt in een interieur.

Structuur en pool

Tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren en er worden steeds weer nieuwe ideeën ontwikkeld. Met de structuur van het tapijt wordt bedoeld de vorm van de pool en de dikte en fijnheid. Tapijt kan met diverse structuren gemaakt worden. Binnen onze HV Wonen tapijtcollectie zullen wij vooral tapijt met sprekende structuren voeren, dit omdat dit de tapijten zijn die de meeste sfeer brengen.

Alles onder één dak in Meppel, tegen de beste prijs.

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie tapijt. Ook de bekende merken vaak direct uit voorraad leverbaar. Onze specialisten geven advies op maat, en helpen uw woonwensen te realiseren.  Kom langs in onze showroom in Meppel!

Meppel ligt goed centraal om in Zwolle en Heerenveen of omliggende plaatsen zoals Kampen, Hoogeveen, Steenwijk en Emmeloord een mooie locatie te zijn om u te laten inspireren door ons brede assortiment en onze vakbekwame specialisten.

Verder heeft Tegelhome en HV Wonen o.a. een uitgebreid assortiment van vloertegels, wandtegels, complete badkamers, gordijnen, diverse soorten vloeren, vloerverwarming, tapijt en zonwering.

Maak direct een afspraak