×
Your cart is empty.
Tegelhome en HV Wonen in Meppel. Meer dan 1000m2 tegel, badkamer -en woonplezier!

Vloeren

Bent u op zoek naar een vloer van laminaat, pvc of vinyl?

Een vloer van laminaat, pvc of vinyl heeft veel voordelen. Zo zijn deze materialen gemakkelijk schoon te maken en te plaatsen, zorgen ze voor een goede isolatie en zijn ze bijzonder duurzaam. Een vloer van pvc-stroken is ook projectgeschikt door de slijtvaste toplaag variërend van 0,3 tot 0,55mm. Dat geldt natuurlijk ook voor laminaat.

Laminaat

U zoekt de sfeer van een houten vloer, maar hecht ook veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid? Wij hebben in onze laminaat collectie diverse kleuren laminaat in zowel 2- als 4-groef, welke een perfecte combinatie zijn bij onze karpetten en gordijnstoffen. Twijfelt u of uw keuze combineert met uw interieur, vraag dan eerst een gratis kleurstaal aan of kom langs in onze showroom!

PVC Vloeren

Een vloer van pvc of vinyl heeft veel voordelen. Zo zijn deze materialen gemakkelijk schoon te maken en te plaatsen, zorgen ze voor een goede isolatie en zijn ze bijzonder duurzaam. Een vloer van pvc-stroken is ook projectgeschikt door de slijtvaste toplaag variërend van 0,3 tot 0,55mm.

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren, een product dat bij iedereen bekend is. Een vloer die nauwelijks verzorging nodig heeft en makkelijk schoon en stofvrij te maken is. De vinyl vloer is in principe in iedere kamer toe te passen.

Onze collectie

HV Wonen heeft een zeer uitgebreide collectie laminaat, vinyl en pvc. Ook de bekende merken vaak direct uit voorraad leverbaar. Onze specialisten geven advies op maat, en helpen uw woonwensen te realiseren. Kom langs in onze showroom in Meppel!

Onderhoud

Als u uw vloer goed onderhoudt, blijft uw vloer langer mooi en kunt u er dus langer van genieten!