×
Your cart is empty.
Tegelhome en HV Wonen in Meppel. Meer dan 1000m2 tegel, badkamer -en woonplezier!

Vloertegels

De mooiste vloertegels

Een vloer is zeer bepalend voor de sfeer van een badkamer. Het beslaat immers een groot deel van de ruimte waar u dagelijks in aanwezig bent!

Veiligheid

Bij het kiezen van vloertegels adviseren wij u om de veiligheid in het oog te houden. Onze tegels zijn niet te glad om als badkamervloer te fungeren, maar ook niet te stroef. Dit laatste is van belang om de tegels makkelijk schoon te kunnen houden. De tegels die wij verkopen, zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik in de badkamer. Al onze tegels zijn honderd procent waterdicht en praktisch in het onderhoud. Eens per week stofzuigen en dweilen met een allesreiniger is voldoende om de tegels lange tijd mooi te houden.

Vloerverwarming

Bij het kiezen van de tegels moet u zich afvragen of u het alleen bij tegels wilt houden, of ook vloerverwarming aan wilt leggen. Dit kan van invloed zijn op de tegel die u gaat kiezen. Vloerverwarming kan om diverse redenen aangelegd worden. Vanwege ruimtegebrek bijvoorbeeld. Indien u verwarming in de vloer aanlegt, hoeft u geen losse, staande verwarming meer in uw badkamer in te laten bouwen, wat ruimte scheelt. Bovendien is het heerlijk om uit de douche te komen zonder direct op een koude ondergrond te staan. De keuze van verwarming is van belang bij het aanleggen van tegels. Onze medewerkers zullen u hierover graag adviseren.

Lees meer over vloerverwarming

Tegels zetten

Om de tegels in uw badkamer te kunnen leggen, hebben wij ook poederlijm in het assortiment. Deze is te gebruiken voor de verlijming van alle soorten keramische tegels op wanden, vloeren en plafonds. Deze snel hechtende lijm op cementbasis loopt niet van verticale oppervlakken af en is geschikt voor vloerverwarming en voor zowel binnen- als buitengebruik. Heeft u hulp nodig? Leg uw vraag voor aan een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Dambord vloer 1

Dit is écht vakwerk: een dambord-vloer met ‘knikje’, gelegd door een van onze toptegelzetters.