×
Your cart is empty.
Tegelhome en HV Wonen in Meppel. Meer dan 1000m2 tegel, badkamer -en woonplezier!

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een aantrekkelijke toevoeging aan uw huis. Het zorgt namelijk voor comfort, een ideale temperatuurverdeling en hygiëne. Naast deze zaken is het ook gezonder voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Het kan ook worden aangeschaft wanneer u milieubewuster wil gaan leven.

DE VOORDELEN

Wanneer u vloerverwarming heeft, dan gaat de warmte van de vloer richting het plafond. Dit zorgt ervoor dat de warmte vooral blijft hangen op de leefhoogte van de mens. Hierdoor zult u het minder snel koud hebben. Zeker warme voetjes zijn gegarandeerd!

Een ander voordeel is dat de verwarmingselementen in uw woonkamer niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een ruimtelijke indeling van uw huis. Daarnaast is het een uitkomst voor mensen met astma of ademhalingsproblemen. Het vermindert namelijk de kans op huisstofmijt. In huis krijgt men dan minder last van stofcirculatie, en ook de luchtvochtigheid wordt lager.

VloerverearmingINFORMATIE

Wanneer u interesse heeft in het aanschaffen van vloerverwarming, dan is het van belang dat u van een aantal zaken op de hoogte bent. Zo kunt u alleen vloerverwarming aanschaffen wanneer u een vloer hebt van minstens 4 centimeter hoog. Het wordt aangeraden om de temperatuur van de vloerverwarming op 28 ºC te zetten. Bij die instelling wordt uw leefruimte namelijk verwarmd tot rond de 20 á 22 ºC.

Wanneer u vloerverwarming laat aanleggen, dan is het de volgende dag al mogelijk om de nieuwe tegels erover te leggen. Wanneer u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met ons vakkundige team.

KOOP  BIJ TEGELHOME

U kunt bij ons niet alleen de vloerverwarming aanschaffen, ook kunnen wij het voor u aanleggen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor andere toepassingen, zoals wand- en plafondverwarming. Heeft u interesse in de service van Tegelhome? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zo kunt u een vrijblijvend gesprek aangaan. Onze ervaren medewerkers zullen een plan voor u opstellen, natuurlijk aan de hand van uw wensen en ideeën.

Maak direct een afspraak