×
Your cart is empty.
Tegelhome en HV Wonen in Meppel. Meer dan 1000m2 tegel, badkamer -en woonplezier!

Zonwering

BENT U OP ZOEK NAAR ZONWERING IN MEPPEL?

In het voorjaar verlangen we allemaal naar één ding: de zon! Of u nu lekker buiten zit of gewoon binnen bent, een lekker zonnetje is altijd welkom. Goede zonwering zorgt ervoor dat u écht van de zon kunt genieten, zonder last te hebben van hinderlijke lichtinval. Bovendien is het voor uw gezondheid belangrijk dat u buiten niet te lang in de volle zon zit. Ook daarvoor hebben wij alles wat u nodig heeft. Of u nu een parasol, knikarmscherm of hor zoekt: bij HV Wonen slaagt u zeker. Natuurlijk zijn al onze schermen van topkwaliteit en kunt u rekenen op goed advies en, als u dat wilt, vakkundige montage.

Zie de foto’s hieronder voor een impressie van de raamdecoratie en zonwering in onze Showroom.

Typen zonwering

Of u nu in een ruime boerderij woont, of slechts beschikt over een bescheiden balkon: goede zonwering helpt u nóg meer van de zon te genieten! Bekijk hieronder welk type zonwering het best bij uw woning en smaak past. Vragen? Neem gerust contact met ons op, of kom een keer langs in onze ruime schowroom!

Uitvalschermen

Dit is het meest voorkomende type zonnescherm. Dat is niet voor niets: uitvalschermen zijn eenvoudig te monteren, gemakkelijk te bedienen en voordelig in aanschaf. Dat betekent niet dat ze saai zijn: bij HV Wonen kunt u kiezen uit meer dan tweehonderd kleuren en patronen voor de doeken. Wij nemen graag de tijd om u te helpen bij een uitvalscherm dat past bij úw huis.

Knikarmschermen

Hebt u bescherming nodig op uw terras? Dan is een knikarmscherm iets voor u. Doordat dit scherm op zo’n 2 meter hoogte zit, kunt u er gewoon onderdoor lopen. Ook een voordeel: ‘s Avonds blijft het langer behaaglijk warm onder uw knikarmscherm. Ideaal dus voor lange zomeravonden!

Alles onder één dak in Meppel, tegen de beste prijs.

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie zonwering. Ook de bekende merken zijn vaak direct uit voorraad leverbaar. Komt u gerust eens langs voor een vrijblijvend advies.

Meppel ligt goed centraal om in Zwolle en Heerenveen of omliggende plaatsen zoals Kampen, Hoogeveen, Steenwijk en Emmeloord een mooie locatie te zijn om u te laten inspireren door ons brede assortiment en onze vakbekwame specialisten.

Maak direct een afspraak